Overslaan en naar de inhoud gaan
Schaken - KernTalentenkompas

Zij zijn al overtuigd

Schaken - KernTalentenkompas

Getuigenissen van de KernTalentenmethode bij Chantal

Indrukwekkend resultaat. Ik geloofde het eerst ook niet, maar geeft je wel een ongelooflijk inzicht in jezelf.

Eén advies: DOEN!

Angélique Monballieu

 

De KernTalentenanalyse heeft een deur voor me geopend. Niet alleen heb ik mezelf beter leren kaderen in wat ik van nature uit goed kan en wil doen maar ook de eigenschappen van kandidaten en hun complementariteit binnen de firma.

Laura Coninx

 

Chantal hield met mij een fijn gesprek en stelde me eenvoudige vragen over mijn jeugd en kindertijd. Ik vond het gek hoe zij erin slaagde om me, na dat gesprek, een spiegel voor te houden waarin ik mezelf herkende.

Chantal benoemde en onderscheidde mijn kerntalenten. Dankzij dat inzicht weet ik de voldoening die ik haal uit mijn job te vergroten, door doelbewust de klemtoon te leggen op de aspecten van de job waarin mijn talenten het meest tot hun recht komen en mezelf niet te verliezen in die dingen die mij minder op het lijf geschreven staan.

En moest ik op een dag tot het besef komen dat ik daar in mijn huidige job onvoldoende in slaag, dan weet ik dankzij mijn kerntalentenanalyse hoe ik de zoektocht moet aanpakken naar een job die mezelf tot ontplooiing brengt.

Het in kaart brengen van mij kleine en grote kerntalenten gaf mij richting en zelfvertrouwen in mijn professionele leven.

Daar ben ik Chantal erg dankbaar voor.

Willem Swinnen

 

Mijn professionele carrière bestaat uit 3 grote hoofdstukken: 16 jaar onderwijs, 12 jaar in kmo en nu al 4 jaar zelfstandige copywriter.

De laatste jaren voel ik dat ik juist zit, dat ik doe wat echt bij me past. En dat bevestigden de Kerntalenten.
Sinds ik mijn kerntalentenkompas ken, begrijp ik mezelf beter. Ik begrijp waarom ik niet goed aard in bepaalde situaties en waarom ik me als een vis in het water voel op andere momenten.

Sinds ik hier rekening mee houd voel ik het verschil.

Ik blijf het wonderlijk vinden dat het speelgoed en de spelletjes uit mijn kindertijd zo veel vertellen over wie ik ben. Maar het verklaart veel. Ik raad een kerntalentenanalyse aan iedereen aan. Aan iedereen die op zoek is naar een andere wending in zijn of haar leven, maar ook aan iedereen die denkt dat hij of zij met de juiste dingen bezig is.

Dank je wel Chantal voor de aangename manier waarmee je me door de vragenlijst worstelde en voor jou verhelderende analyse.

Lies Tielemans - de tekstverwerker

 

Door mijn zakelijk karakter was ik eerder geneigd te twijfelen aan deze schijnbaar 'romantische' benadering.

Maar tot mijn grote verbazing zat de finale beschrijving er 'boenk' op! Resultaat: Een bevestiging van mijn zelfkennis met toch ook wel enkele verrassende vaststellingen!

Top!

Elke Peeters

 

Zelfontwikkeling begint met zelfkennis. En de KernTalentenanalyse draagt daar aan bij.

Het is een interessante gewaarwording wanneer je ontdekt dat je je voorkeuren uit je jeugd als reflectiemiddel kunt gebruiken voor je persoonlijkheid in het hier en nu.

Het fijne aan de KernTalentenanalyse is dat er meer dan twintig talenten zijn, die ook invloed op elkaar kunnen hebben. Het is geen zwart-wit verhaal en je wordt niet in een hokje gestopt.

Na een vragenlijst en een digitaal interview wist Chantal heel goed de nuances aan te brengen. Mijn profiel kwam zeker niet als een verrassing: het bevestigde een aantal van mijn eigenschappen maar het gaf ook nieuwe inzichten en een andere kijk op mijn valkuilen. Vooral over de oorzaken ervan.

Hoewel ik blij ben met mijn huidige job en ik de KernTalentenanalyse ben gaan doen vanwege mijn wens om mijzelf te blijven ontwikkelen, heeft het mij nieuwe handvatten gegeven om naar mijn professionele carrière te kijken: wat heb ik nodig en hoe kan ik dat nog beter terug laten komen in mijn job?

Het contact met Chantal was daarnaast erg fijn: professioneel maar ook laagdrempelig. Ik voelde mij snel op mijn gemak. De KernTalentenanalyse bij JosHR was daarmee voor mij naast een nuttige en inspirerende ervaring, ook gewoon gezellig.

Carina Nieuwenberg

 

Ook overtuigd?

Contacteer Chantal voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.